Asbestverwijderingsbedrijf in Staphorst
Een gegronde keuze

Werkzaamheden van K.H. Kooiker Grond- en Sloopwerken

Asbestverwijderingsbedrijf in Staphorst
Grondtransport door K.H. Kooiker Grond- en sloopwerken

Grondwerk

Het bouwrijp maken van een groot perceel, grond uitgraven voor het aanleggen van de riolering of uw terrein egaliseren voor het leggen van strakke bestrating? Voor alle soorten grondwerk schakelt u K.H. Kooiker Grond- en Sloopwerken in. Met ons modern materieel en gecertificeerd personeel pakken we elke klus grondig aan.

Klik hier voor meer informatie over grondwerk of neem contact met ons op

 

Zet ons aan het (grond)werk

Een rupskraan huren bij K.H. Kooiker Grond- en sloopwerken

Transport

K.H. Kooiker Grond- en Sloopwerken heeft transportvergunningen om alle soorten transport voor u te verzorgen. Wij verzorgen voornamelijk machinetransport en containersport. Hiervoor hebben wij een Terberg 8 x 6 en een Terberg 8 x 4 met containerinstallatie. Wij kunnen diverse containers van 10 tot 40 m³ ook op locatie voor u plaatsen.

Grondtransport nodig?

Stuur ons de weg op

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op. U kunt ons bereiken op onderstaand adres en telefoonnummer of het contactformulier invullen en versturen. Wij zijn u graag van dienst.

Adres
Berkenstouwe 1A 7951 NC Staphorst
Telefoon
0522-461 863
E-mail
info@khkooiker.nl

Een rupskraan huren bij K.H. Kooiker Grond- en sloopwerken

Asbestverwijdering

Asbestvezels die niet aan materiaal gebonden zijn kunnen loskomen wat gezondheidsrisico’s kan veroorzaken. Als er losgebonden asbestvezels in uw pand zit, laat dit dan vakkundig verwijderen. K.H. Kooiker Grond- en Sloopwerken verzorgt asbestverwijdering in samenwerking met zusterbedrijf Kooiker Milieu BV.

 

 

 

Asbest verwijderen

Een mobiele kraan huren bij K.H. Kooiker Grond- en sloopwerken

Sloopwerk

Ook al staat een pand als een huis, als het nodig is maken we gebouwen – groot of klein – met de grond gelijk. We verzorgen renovatiesloopwerk en slopen huizen, schuren, scholen en andere bouwwerken. Uiteraard voeren we deze werkzaamheden uit volgens alle veiligheidsregels en onder leiding van vakkundig personeel. Voor sloopwerken beschikken we over verschillende machines met de benodigde uitrustingsstukken.

Sloopwerk voor ons?

Contactformulier